دانلود فایل صوتی تاریخ لازم الاجراء شدن قانون و اجرای فوری احکام کیفری همراه با پرسش و پاسخ ، دکتر سید علی آزمایش
توضیح محتوای فایل:
در ابتدا دکتر سید علی آزمایش، استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری با عبارتی زیبا بر ضرورت حفظ حقوق حضار از سوی سخنران تأکید دارند و آنگاه به معرفی و سابقه شغلی خود اشاره می نمایند. متعاقباً به ذکر عنوان بحث و طرح مقدمات لازم و ضروری برای ورود به آن می پردازند که الحق هریک از این مقدمات باید با عنوان مستقلی مورد بحث قرار گیرد، از جلمه این که تعاریف حق و حقوق چیست و چرا تاکنون تعریف نادرستی از هریک ارائه نشده است، آیا حق را قانون به مردم می دهد یا این که آنان دارای حق بوده و قانون تنها آن را محدود میکند؟
حتماً دانلود کنید: فایل صوتی حق بر مجازات نشدن انسان ، دکتر سید علی آزمایش |
چرا یک حقوقدان اگر فلسفه، تاریخ، جامعه شناسی، روانشناسی، ادبیات و سیاست نداند و نخواند، حقوق نخوانده؛ حقوقخوان کیست و چه تفاوتی با حقوقدان دارد و به چه کسی حقوقدان باید گفت؟ یک قاضی و وکیل برای شناخت اندیشه قانونگذار باید چه کتبی بخواند، کتب پیشنهادی استاد برای مطالعه چیست؟ چرا برخی قضات افتخارشان این است که فلان تعداد حکم اعدام صادر کردهاند؟
فلسفه وضع هر یک از مواد 2 و 4 قانون مدنی چیست، مدت پانزده روز پس از انتشار در ماده 2 این قانون ناظر به مجریان است یا مردم، با توجه به مراحل شش گانه وضع قانون، مقصود از ترتیب خاص چیست و چه ارتباطی با مدت انتشار معینه دارد، آیا باید قبل از آن باشد یا بعد از آن، چرا؟ و در رابطه با ماده 4 قانون مدنی شرح می دهند که مقصود از مقررات خاص چیست و ارتباط زمان در این ماده با مدت انتشار و استثناء ذکرشده در ماده 2 قانون مزبور چیست و تاریخ لازم اجراء شدن برای هریک از مجریان و مردم چه می باشد؟
در رابطه با ماده 45 الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر که به منطور رفع هرگونه ابهام «بخشنامه شماره ۴۸۲۴۴ رئیس قوه قضاییه در خصوص الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر» نیز صادر شد،
همچنین بخوانید: عطف به ماسبق شدن قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر تا قبل از صدور حکم قطعی (رأی وحدت رویه ۷۶۵) |
استاد توضیح می دهند که با قوت گرفتن احتمال توقف اعدام و همزمان با تصویب آن در مجلس شورای اسلامی و فاصله زمانی تصویب تا انتشار قانون، رویه محاکم در تهران چه بود تا اعدامی صورت نگیرد، آیا عملکرد آنان صحیح بود یا خیر و قانوناً باید چگونه می بود، آیا اساساًجرم انگاری در حوزه مواد مخدر صحیح و پاسخگو بوده و خواهد بود یا خیر، چرا؟
حتماً بخوانید: شرایط شمول مجازات اعدام نسبت به جرائم ارتکابی قبل از لازم اجراء شدن ماده 45 الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر(نظریه مشورتی ۲۱۶۴) |
در ادامه سخنرانی بیان می نمایند که آیا جرم انگاری برای بدهکار مالی صحیح است، چرا باید بدهکار تا یوم اداء در حبس بماند و …
استاد در خلال سخنرانی خاطرات بسیار شیرین و پندآموز نیز در رابطه با پرونده هایی که برای مشاوره حقوقی به ایشان رجوع شده بیان می کنند و در خاتمه به سئوالات حضار پاسخ می دهند.
محتوای فایل حاضر، از آن دست سخنرانیهایی است که باید چند بار گوش داد و نت برداری کرد تا به درک درست آنچه استاد در صدد بیان مستقیم و غیرمستقیم آن بوده، بخوبی پی ببریم.
سئولات مطروحه:
✅ وکیلی که با فساد، ظلم و ستم قاضی و همچنی رفتار ناعادلانه وی در برخورد تبعیض آمیز روبرو می شود و برای رفع این ناعدالتی چه باید کند؟
✅ با توجه به ماده 10 قانون مجازت اسلامی که می گوید از تاریخ وضع قانون رسیدگی انجام شود، آیا کلمه وضع همان تاریخ تصویب قانون است؟
✅ چطور از متهمی که حکم سنگسار برای او صادر شد، می توان دفاع کرد؟
✅ شما در تصویب قانون مجازات اسلامی 1392 چه نقشی داشتید، آیا نویسندان این قانون نیز تاریح ، فلسفه، جامعه شناسی و روانشاسی خوانده بودند؟
مشخصات فایل دانلودی:
موضوع: تاریخ لازم الاجراء شدن قانون واجرای فوری احکام کیفری
سخنران: دکتر سید علی آزمایش، استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری
مجری: كميسيونهای کارآموزی، آموزش و تحقيقات كانون وكلاى دادگسترى خراسان و روابط عمومى این کانون
مکان: تالار همايش هاى کانون وکلای دادگستری
زمان: 25 اردیبهشت 1397
فرمت: mp3
حجم: 15.21 مگابایت
مدت: 01:31.18 دقیقه
رمز فایل: www.ghazavatonline.com
راهنمای دانلود فایل ها در قضاوت آنلاین
دانلود فایل سخنرانی به همراه پرسشها و پاسخها
توجه! گزارش مشکل دانلود در بخش «دیدگاه» پست حاضر اعلام شود.
دیدگاهتان را بنویسید