علی جعفری

علی جعفری

بیوگرافی علی جعفری فرد، وکیل پایه یک دادگستری

به نام یگانه هستی

خدا کشتی آنجا که خواهد برد                                                                    اگر ناخدا جامه بر تن درد

علی جعفری، متولد ۱۳۵۸ شهرستان کوهدشت از استان لرستان هستم. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در همین شهر گذراندم و دیپلم را در سال ۱۳۷۷ در رشته ریاضی فیزیک اخذ کردم. بعد به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم و پس از اتمام آن، ضمن شروع به تحصیل در رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور، در صدد یافتن شغلی برای خود بودم که آگهی آزمون استخدامی وزارت دادگستری منتشر شد.

در سال ۱۳۸۰ در آزمون فوق شرکت نموده و در شهر کوهدشت قبول شدم و پس از طی تشریفات گزینشی، در دادگستری این شهرستان شروع به کارنمودم ولی تحصیل را رها نکرده و همزمان به آن ادامه داده تا این که در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ مدرک کارشناسی رشته مدیریت دولتی شدم.

از آنجایی که در صدد بودم تا کارمندی در تهران بزرگ و زندگی در پایتخت کشور را تجربه کنم، در سال ۱۳۸۵ برای ادامه کار به دادگستری تهران منتقل شدم. اشتغال در این شهر، آشنایی با اشخاصی که موفق به کسب درجات عالیه شدند و آگاهی از این موضوع که، امروزه برای کارمندان دادگستری – در هر سمت دفتری و یا ستادی که باشند – تحصیل در رشته حقوق امری ضروری بوده و به آنان کمک بیشتری در کسب موفقیت خواهد نمود، موجب شد تا ترغیب گردم در این رشته هم تحصیل نماییم. بدین منظور، علیرغم وضعیت تأهل و داشتن دو فرزند و با وصف شرایط دشوار کار در تهران، با تلاش مضاعف موفق گردیدم در رشته حقوق قبول شده و ادامه تحصیل دهم و در سال ۱۳۹۰ موفق به اخذ مدرک کارشناسی این رشته شوم.

تحصیل در رشته حقوق سبب شد تا از میان گرایش های حقوقی، به رشته حقوق جزا و جرم ‌شناسی تمایل بیشتری داشته و علاقمند به ادامه تحصیل در این رشته شوم. در تعقیب این هدف، در سال ۱۳۹۱ در رشته حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد تهران مرکز قبول شدم و پس از تحصیل در این  رشته، در بهمن ماه سال ۱۳۹۳ مدرک کارشناسی ارشد این رشته را با دفاع از پایان نامه «هرزه نگاری اینترنتی و جرائم مرتبط با آن» اخذ نمودم. بنا دارم تا انشاء الله در فرصتی آتی، در آزمون دکترای حقوق جزا نیز شرکت کرده تا در صورت قبولی در این رشته ادامه تحصیل دهم.

بعد از قریب به پانزده سال اشتغال در دادگستری‌، از یک طرف به این نتیجه رسیدم که دیگر شغل کارمندی برای استفاده از دانش حقوقی‌ام کافی نیست و اندوخته های علمی‌ام در حال فراموشی است و از طرف دیگر، دشواری شغل قضاوت را پس از چندین سال تجربه کارمندی در کنار قضات شریف و زحمت‌کش، از نزدیک مشاهده و لمس کرده بودم، دیدم علاقه چندانی برای ورود به این شغل ندارم، در نتیجه ترجیح دادم توانایی خود را در عرصه وکالت بیازمایم، برای این منظور، جهت شرکت در آزمون کانون وکلای دادگستری مرکز، مطالعه را آغاز کردم و خوشبختانه در سال 1393 در آزمون آن پذیرفته شده و متعاقب آن، از شتغل کارمندی دادگستری استعفاء داده و کارآموزی وکالت را شروع نمودم و بعد اتمام آن، با دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری، وکالت را به عنوان حرفه اصلی، بطور رسمی آغاز نمودم.

هر چند در بدو ورود به دستگاه قضایی و همچنین در طول سالیان خدمت در دادگستریهای پیش‌گفته، در دادگاه های حقوقی اشتغال داشتته و به این جهت تجربیات کافی در این خصوص اخذ کردم، اما از آنجایی که عمده خدمت من در سمت‌های منشی، کارمند دفتری و مدیر دفتر دادسراهای عمومی و انقلاب و دادگاه‌های جزایی رقم خورد، خاصه آن که متناسب با تحصیلات تکمیلی من نیز بود، تمرکز من در پذیرش پرونده‌های کیفری است ولی در سایر امور، وکالت دعاوی را با وکلای دیگر به صورت متفقاً وکالت می کنم که خوشبختانه به حول و قوه الهی تاکنون در هر دو زمینه موفق بودم.

با توجه به این که در اوایل کارمندی، در میزبانی پرشین بلاگ، دارای وبلاگ شخصی بوده و با این فضا آشنایی داشتم و از آنجایی که مقطعی از مدت اشتغال در دادگستری، با آقای علیرضا مرادی– وکیل پایه یک کانون وکلای مرکز، قاضی سابق دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی افتخار همکاری داشتم و برای فعالیت در وب سایت قضاوت آنلاین دعوت شدم، در کنار ایشان به عنوان عضو کوچکی از هیأت تحریریه این سایت وزین مشغول فعالیت در فضای مجازی می‌باشم که می توانید تمامی مطالبی منتشره از بنده را در اینجا مطالعه نمایید.

زمان و تماس با بنده:

روز و ساعت: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 17 الی 19

تلفن همراه: 4152 – 027 – 0919 (جهت قبول وکالت پرونده‌ها)

امتیاز شما به نوشته

3.4/5 = (18 امتیاز)

لینک کوتاه صفحه

https://ghazavatonline.ir/?p=28113

سئوالی دارید در «انجمن مشاوره حقوقی» مطرح نمایید.

دیدگاه‌ها

لطفاً قبل از نوشتن نظر ارزشمند خود توجه داشته باشید که:

  • بخش دیدگاه برای بیان نکته نظرات بازدیدکننده نسبت به محتوای پست است. اگر در ارتباط با مطلب سئوالی دارید در «انجمن مشاوره حقوقی» مطرح نمایید.
  • صرفا نظری که به زبان فارسی نوشته شود تأیید می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه های انجمن‌ها


جستجوگر