اهمیت خاطره های قضایی

خاطره

خداوندا را سپاس که دنيا را، در دنيا ما را و با انسان خاطره ها را آفريد

                                          بشنويد اي دوستان اين داستان                                                      در حقيقت شرح حال مال است آن

درصدد نگارش مطالبی در اهمیت چرایی ایجاد بخش مستقلی به عنوان «خاطره های قضایی» بودم که کتاب «نيم قرن در دادگستري؛ داستان يک زندگي دکتر محمود آخوندي اصل، چاپ اول 1388، سازمان چاپ و انتشارات» مورد مطالعه قرار گرفت. در پیشگفتار آن مطالبی زیبا از استاد در همین خصوص وجود داشته که به بهترین وجه حق مطلب را اداء نمود که بهتر آن دیدم عیناً نقل نمایم تا خوانندگان هم بهره مکفی از آن ببرند:

«خاطرهاي قضايي فقط چند داستان ساده واقعي نيست که خواننده بخواند و بدون احساس مسئوليت از آن بگذرد و به آن بي تفاوت بماند، بلکه پيام آور دردها، محروميت ها، قانون شکني ها، بي عدالتي ها، ظلم و ستم هايي است که در کشور ما وجود دارد و هر روز تکرار مي شود. ستم هايي که هر شب و روز شاهد افزايش انکار ناپذير آنها هستيم؛ ولي بدون احساس مسئوليت، سر را به زير مي اندازيم و از کنارشان مي گذريم. هيچ درصدد چاره جويي نیستيم و حتي گاهي بي پرواه به انکار آنها مي نشينيم.
اگر درد گفته شود، درمانش نيز شناخته مي شود و اگر دردي به زبان برنيايد نباید به درمان آن اميدي بست. در شگفتم که به چه عادتي خود را مي فريبيم و دردها را پنهان مي کنيم تا درمان پيدا نشود و دردها شفا نيابند.
با سکوت کردن و مهر خاموشي بر دهان نهادن، خطاست که منتظر درمان بود. خواننده دانا واقف است که خرد جمعي هميشه مي تواند بسياري از بيماري هاي اجتماعي را درمان کند. پس بايد به دنبال خرد جمعي بود.»

لازم به توضیح است که، گرچه ناقل خاطرهای قضایی، عمدتاً قضات و در مرتبه بعدی کارمندان مراجع قضایی هستند، اما از نظر بنده الزامی در آن نبوده و عقیده دارم، هر شخصی که به نحوی با امر قضایی مرتبط گردیده باشد، می تواند ناقل آن باشد. به همین سبب است که برخلاف عنوان برخی از  پست هایی که در یعضی از وب سایت های فارسی زبان مشاهده می شود، عنوان این بخش منحصر به خاطره های قضایی قضات نگردید.

امیداوارم، خاطرهایی که در فواصل زمانی مناسب در این بخش منتشر خواهد شد، بتواند ضمن فراهم نمودن لحظات شیرین و بیادماندنی، موجبات آشنایی بیشتر شما با صاحبان آنها، به کیفیتی که استاد فرمودند را نیز فراهم نماید.

قضاوت آنلاین؛ پایگاه آموزش و نشر الکترونیکی مطالب حقوقی به همراه آموزش های صوتی و ویدیویی

امتیاز به نوشته

پیوند نوشته

https://ghazavatonline.ir/?p=76

منبع: قضاوت آنلاین؛ پایگاه آموزش حقوق کاربردی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه های انجمن‌ها


جستجوگر