خانه › انجمن مشاوره حقوقی › آیین دادرسی کیفری › ادله اثبات دعوای کیفری › ارزش اثباتی دلایل تعقیب مجدد متهم › پاسخ به: ارزش اثباتی دلایل تعقیب مجدد متهم
سلام خدمت جناب آقای مرادی
فرمودید که با توجه به شکایت شاکی مشخص شود وی افراد تحقیق شده را تحت چه عنوانی به مرجع انتظامی یا قضایی معرفی کرده، مقام قضایی با چه عنوانی دستور احضار آنان را داده و مهم تر با چه عنوانی حقوقی از آنان تحقیق نموده و چه سئولاتی را با چه الفاظی از آنان پرسیده و دیگر قرائن و امارات موجود در پرونده در نهایت تعیین شود آنان با چه عنوان حقوقی موضوع تحقیق واقع شدند.
چون من در شهر شما نیستم شما یک شماره واتساپ یا ایتا بدید که بنده اصل تصاویر گزارش ضابط قضایی پلیس 110 و گواهی پزشکی قانونی و اصل شکوائیه متقابل طرف مقابل از یکدیگر با تاریخ و روز و زمان درگیری مشخص و اظهارات مشتکی عنه و اظهارات مطلعین در برگه بازجویی دادسرا رو برای شما بفرستم و استدعادارم به من جوان هم در اثبات تعارض اظهارات متشاکی که در دفتر خدمات قضایی ثبت کرده و با اظهارات مطلعیناش که شهادت خلاف واقع در دادسرا دادند کمکی کنید چون دیه حق الناس بوده و به استناد ماده 105 قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان تعقیب نیست و شاکی می تواند با دلیل و مدرک جدید درخواست اعمال ماده 278 قانون ائین دادرسی رو کند.
شما با تجربه و منصفی هستید و با پاسخ دادن به من جوان هم کمک کنید که شهادت خلاف واقع مطلعین و همینطور دیه و ضرب و جرح عمدی رو اثبات کنم. با توجه به اینکه شهود من شاکی به دادسرا نرفتند و در حق من نامردی و ظلم کردند و به درد سر بزرگی افتادم.