خانه › انجمن مشاوره حقوقی › جرائم و مجازات ها › تخریب مال › مسئول ضرر و زیان تخریب ملک مشاع › پاسخ به: مسئول ضرر و زیان تخریب ملک مشاع
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده دادخواست پرداخت خسارت ناشی از محکومیت کیفری جرم تخریب دادم که چون مبلغ رو بیست میلیون تومان تعیین کردم به شورا ارجاع خورد.
در شورا بنده طبق رای صادره از دادگاه کیفری دو و همچنین رای قطعی صادره از دادگاه تجدیدنظر تقاضای خودم را مطرح کردم اما شورا رای داد که چون خوانده دعوی در اون ملک مالک اکثریت هست، قرار رد صادر می شود.
بعدا از شورا سوال کردم گفتن چون محکومیت تخریب بخاطر اجزایی از ساختمان بوده و خوانده گفته اکثر آپارتمان ها مال ایشان هست وشما فقط یک واحد دارید شما حق دریافت خسارت ندارید و در این موارد مالک اکثریت تعیین کننده است.
به نظر من حکم بی ربط هست، چون این مسائل در دادگاه کیفری دو بررسی شده و حتماً اون دادگاه دلایلی بر صدور حکم محکومیت داشته و خسارت بابت مال شخصی بوده و مال مشترک نبوده
حالا می خواستم ببینم برای تجدیدنظر چه چیزی را مطرح کنم، چون شورا هیچ تسلطی به قواعد حقوقی نداشت و گفتن اگر دادگاه کیفری صلاح می دونسته باید همون موقع تعیین خسارت می کرده است که در این مورد نظر شورا اصلا صحیح نیست.
سوال دومم این هست که چون قرار رد صادر شده، آیا می تونم دعوی را مجدداً با افزایش خواسته در دادگاه مطرح کنم، چون شورا دقتی نداره و شنیدم می گویند تجدیدنظر هم همان رای بدوی را قطعاً تایید می کند؟