تعهد شاکی به رضایت در صورت پرداخت خسارت

خانه انجمن مشاوره حقوقی آیین دادرسی کیفری شکواییه تعهد شاکی به رضایت در صورت پرداخت خسارت

برچسب ها: 

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینarabzadeh
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

آیا ضبط صدا مبنی بر رضایت شفاهی در پشت تلفن پرونده رو مختومه می کنه؟
    شخصی از شرکتی با بنده تماس تلفنی برقرار کرد و با حیله گری و فریب ادعا کرد که جزء ۵ نفر اول هستید که برنده قرعه کشی شرکت ما شدید و کلی هم چرب زبانی کرد و من رو غافلگیر کرد و گفت:
    ما یک شرکت دولتی هستیم برای گرفتن هدایا و جوایز بایستی مبلغ کارمزد به حساب ما واریز کنی که اطلاعات شماره کارت واریزی شرکت و نام شرکت و سایر اطلاعات و نام هدایا و جوایز رو از طریق واتساپ برای من فرستاد.
    بعد از واریز مبلغ متوجه شدم که این شرکت کلاهبردار بوده و از خیلی ها بصورت ناجوانمردانه کلاهبرداری کرده و کار هر روز شونه و پلیس فتا و پلیس اگاهی هم میگه بله اون شرکت کلاهبرداره و بیش از دو ساله که فعالیت کلاهبردارانه میکنه.
    با وجود مدارک و مستندات شکایت کردم و الان بعد از شکایت، شرکت کلاهبردار با من تماس می گیرد برای اخذ رضایت کتبی برو به دفترخدمات قضایی و به شرکت رضایت بده و من هم صدای اونها رو در پشت تلفن ضبط می کنم و اون رو هم میدونم که اونها هم صدای من رو ضبط می کنند.
    با توجه به کلاهبرداری و نامردی که کردند من دوست ندارم به شرکت رضایت کتبی بدهم و پرونده مختومه بشه،
    اگر من در پشت تلفن به شرکت کلاهبردار بگویم که شما اول پول رو واریز کنید و من هم قول می دهم رضایت بدهم و اگر اونها پول کلاهبرداری شده از من رو به حسابم واریز کنند و من شاکی از طریق دفترخدمات قضایی رضایت کتبی به شرکت کلاهبردار ندهم، آیا دادن قول شفاهی در پشت تلفن مبنی بر رضایت دادن من شاکی و ادعای شرکت کلاهبردار مبنی بر ضبط صدای من و قول گرفتن رضایت در پشت تلفن بصورت شفاهی پرونده رو مختومه میکنه و آیا قول دادن به رضایت در پشت تلفن بصورت شفاهی و نه بصورت کتبی و بدون امضاء برای مراجع قضایی قابل قبول است یا خیر؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115932
    وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
    مدیر
    تاریخ عضویت 2015/09/07

پاسخ منفی است.
    صرف قول (با تفسر موسع تعهد) شفاهی شما به رضایت ولو این که مستند به صدای ضبط شده در تماس تلفنی هم باشد، به منزله رضایت به شکایت نیست و اثری از این حیث ندارد.

با وصف فوق، در صورتی که از نتایج تماس تلفنی شما با شرکت نوعی توافق بر رضایت در قبال پرداخت خسارت استنباط شود، شرکت در صورت اثبات این توافق و پرداخت وجوه کلاهبرداری شده به شما می تواند الزام شما را به ایفای تعهد شفاهی از دادگاه حقوقی بخواهد.

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115943
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

ایا شاهدی که سوءپیشینه کیفری داردشهادتش موردقبول واقع میگردد؟
    متاسفانه به مشکل بزرگی برخورد کردم بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کردم.سوء پیشینه کیفری جزء موارد منع شهادت نیست.من شاکی بعدا فهمیدم شاهد من دارای سوء پیشینه کیفری بابت حمل مواد مخدر ان هم به مقدار کمی بوده است که به خاطر حمل مواد مخدر به مدت ۱۶ماه قبلا در زندان بوده است و بعدا ازاد شده است و خیلی میترسم که اگه این شاهدی که دارای سوء پیشینه کیفری است رو برای ادای شهادت به دادسرا ببرم، میترسم واضطراب دارم که دادسرا بخاطر سوءپیشینه شاهد از سیستم سوابقش رو استعلام بگیرد و شهادتش رو قبول نکند و یا بعد شهادتش در دادسرا از سوی مشتکی عنه جرح شاهد شود و مجددا همین شاهد من شاکی رو با بهانه هایی دادسرا و یا دادگاه کیفری۲ دادگستری احضار کنه،ایا شاهدی که بابت حمل مواد مخدر دارای سوءپیشینه کیفری است ودرصورت جرح شاهد، شهادتش مورد قبول واقع میشود یا خیر؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115968
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

اگرمالکیت سیمکارت متعلق به شرکت حقوقی باشدچه کسی محکوم میشود؟
    از طریق سایت اینترنت از شرکت لوازم خانگی وبرقی لوازمی خریداری کرده بودم که از طریق اداره پست به درب منزل امد بعدا متوجه شدم که قیمت لوازم رو گرانتر محاسبه کرده بدلیل گران بودن قیمت لوازم با انان تماس تلفنی برقرار کردم در پشت تلفن یکی از مسئول شرکت بامن جروبحث کرد و به من کلی فحاشی و توهین کردو من هم خیلی ناراحت و افسرده و موجب ازارواذیت روحی شدم وبا یکدیگر تبادل پیامک کردیم و حتی ان شخص از طریق سیمکارتش یک پیامک فحاشی و توهین امیز به سیمکارت اینجانب فرستادو اگر از این پیامک اسکرین شات و پرینت ان رو اخذ کنم و بابت توهین از دارنده و صاحب سیمکارت شکایت کنم به احتمال بسیار زیاد مالکیت سیمکارت متعلق به شرکت لوازم خانگی و برقی یعنی شرکت حقوقی خواهد بود و نه به اسم یک شخص حقیقی، پس با این حساب اگر هیچ کسی در شرکت اعم از حسابدارو امورمالی و حراست و کارمندان و بخش فروش و مدیر شرکت هیچکدام ارسال این پیامک از سیمکارت شرکت لوازم خانگی و برقی رو به عهده نگیرند پس انوقت دادسرا و دادگاه کیفری۲ دادگستری چه کسی را احضار و محکوم میکنند بعید است بابت توهین خود شرکت حقوقی را محکوم کنند؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115970
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

ایاشرایط ایجادجرم مزاحمت تلفنی محقق شده است؟
    متشاکی در پشت تلفن که من شاکی با او صحبت هم نکردم و فقط شدیدا به من فحاشی و توهین و بد و بیراه گفت، ولی صدایش ضبط نشده است و سرجمع ۶بار با من شاکی تماس تلفنی برقرار کرد که من اصلا در پشت تلفن صحبت نکردم و فقط او صحبت میکرد و به من فحاشی وتوهین میکرد. حتی از سیم‌کارتش پیامک‌هایی مبنی بر توهین وتهدید که کاملا واضح است به سیم‌کارت من ارسال کرده است و پرینت انها رو گرفتم که قابل استعلام از شرکت سیار ارتباطات همراه اول با مجوز قضایی است.و اینکه علاوه بر توهین و تهدید از طریق ارسال پیامک به اینجانب ایا اگر بابت ایجاد مزاحمت تلفنی که سرجمع ۶ بار با من تماس تلفنی برقرار کرده است شکایت کنم جرم ایجاد مزاحمت تلفنی در کنار توهین و تهدید با این شرایط اثبات میشود یا خیر؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115972
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

ایا من شاکی نیزمیتوانم عدم تجمیع وادغام شکوائیه هارو درخواست کنم؟
    شاکی هستم و باتوجه به وجود مدارک و مستندات قوی میخواهم بابت توهین و تهدید و ایجاد مزاحمت تلفنی از مشتکی عنه شکایت کنم.اگر این سه جرم مختلف رو همزمان در یک شکوائیه مطرح کنم مطمئنا بین این سه جرم فقط یک جرم به عنوان اشد مجازات برای محکومیت توسط دادگاه کیفری۲ دادگستری منظور خواهد شدبا توجه به اینکه مشتکی عنه ادم بددهن و موذی است واز هر طریقی اذیت میکندو ایجاد مزاحمت تلفنی کرده و توهین وفحاشی و تهدید کرده است اگر بابت توهین یک شکایت جداگانه و بابت تهدید نیز یک شکایت جداگانه و بابت ایجاد مزاحمت تلفنی نیز یک شکایت جداگانه کنم تا بابت هر سه نوع جرم مختلف در مراجع قضایی در شعب مختلف محکوم شود ولی میترسم مشتکی عنه به دادسراو دادگاه کیفری۲ دادگستری این موضوع را اطلاع بدهد که این سه نوع جرم در یک روز اتفاق افتاده و درخواست تجمیع و ادغام این سه شکوائیه رو در قالب یک پرونده بدهدو خدای نکرده با ان موافقت کنند.راهکار قانونی برای من شاکی در این موردچیست که اینگونه نشود؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115990
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

برای اینکه توهین اثبات شود چه راه حلهایی را پیشنهاد میکنید؟
    در سال۱۴۰۰ بابت جرم توهین وضرب وجرح عمدی از مشتکی عنه شکایت کرده بودم و یک فایل صوتی از مشتکی عنه ضبط کرده بودم که در اون توهین هایش وجود داشت ولی چون ان زمان نمیدانستم که فایل صوتی بایستی توسط کارشناس رسمی صدا و یا پلیس اگاهی ویا پلیس فتا کارشناسی بشه و تعلق و انتساب صدا به شاکی و مشتکی عنه و اصالت فایل صوتی تائید بشه وشهود من شاکی نیز جهت ادای شهادت به دادسرا نرفتندو خدا شهود رو لعنت کنه بابت نبود دلایل ومدارک قرارمنع تعقیب در دادسرا صادرشدو در دادگاه کیفری۲ متاسفانه حکم برائت صادر شد.مشتکی عنه هم در سال۱۴۰۰ در همان روز یک فیلم تصویری از من ضبط کرده بودو ادعا میکردکه من باشاکی به هیچ عنوان درگیری فیزیکی نداشتم و هیچگونه ضرب وجرحی صورت نگرفته است.در ابان سال۱۴۰۴ مشتکی عنه که از اشنایان من شاکی است وشماره تماس یکدیگر رو از ان زمان میدانستیم با من تماس تلفنی برقرار کرد وبرای اینکه حرص من را دراورد درپشت تلفن قضیه فیلم های ضبط شده اش رو به من توضیح داد که در فیلمهای ضبط شده ایشان به من توهین کردند وخندید و تماس رو قطع کردومتاسفانه مامور کلانتری عمدا در ان زمان توهینهای گفته شده مشتکی عنه به من شاکی را در صورتجلسه خارج نویسی فیلم تصویری ثبت وقیدو ننوشته بود ومیبایست توهینها رو مینوشت.قضیه روبه دادگاه کیفری توضیح دادم وبامجوز دادگاه کپی سی دی فیلم تصویری که مشتکی عنه از من شاکی ضبط کرده بود رو از طریق بایگانی راکد به من تحویل داده شدودیدم که مشتکی عنه درفیلم تصویری به من توهین میکند ولی ان زمان من نمیدانستم که از توهینهای خودش هم فیلم ضبط کرده است و خیلی متعجب شدم باتوجه به اینکه توهین از جرایم قابل گذشت میباشدو ۴سال ازان واقعه گذشته است مشمول مرورزمان شکایت شده است ولی مشتکی عنه در ابان سال۱۴۰۴این موضوع رو به من اطلاع دادو تاریخ اطلاع از وقوع جرم برای من شاکی از تاریخ ابان ۱۴۰۴ است ایا بدون ضبط صدای مشتکی عنه در تماس تلفنی و بدون شهودو فقط درصورت داشتن پرینت تماس تلفنی و وجودفیلم تصویری ضبط شده که اخیرا به دست من رسیده است اگر بابت توهین شکایت کنم توهین اثبات میشودیا خیر؟ ویا برای ماده ۲۷۸ قانون ائین دادرسی کیفری(کشف دلیل جدید) اقدام کنم و برای اینکه توهین اثبات شود چه راه حلهایی را پیشنهاد میکنید؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115993
    مشارکت کننده
    تاریخ عضویت 2025/08/27

ایاحرفهای قاضی دادگاه کیفری دادگستری صحیح است؟
    اگر من شاکی بابت توهین وفحاشی(جرم درجه۶) متشاکی رو در دادسرا محکوم کنم و قرار جلب به دادرسی برایش صادر بشه و در دادگاه بدوی نیز ایشان مثلا به جزای نقدی ۱۲میلیون تومن محکوم بشود.از یکی از قضات دادگاه کیفری دادگستری که صحبت میکردم به من گفت اگر میخواهی متشاکی از ۲۵درصد تخفیف به مبلغ جزای نقدی نتواند استفاده کند تو که شاکی هستی بایستی به رای دادگاه بدوی کیفری دادگستری اعتراض بزنی و در انصورت حتی اگر متشاکی هم درخواست لایحه عدم تجدید نظرخواهی به رای و تسلیم شدن به رای دادگاه بدوی رو به شعبه دادگاه از طریق دفتر خدمات قضایی هم بفرسته چون شاکی به رای دادگاه بدوی کیفری اعتراض زده مطابق باقانون دیوان عالی کشور تخفیف۲۵ درصدی به متشاکی داده نخواهد شدو پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال خواهدشد ایا حرفهای ان قاضی دادگاه صحیح و اینگونه است؟

لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=115999
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.