اعاده دادرسی از حکم دادگاه به علت جعل چک

خانه انجمن های مشاوره حقوقی آیین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کیفری اعاده دادرسی از حکم دادگاه به علت جعل چک

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینhossein123
    مشارکت کننده

با سلام

من پرونده ای در دادگاه داشتم که دو موضوع در یک پرونده وجود داشت:

1- جعل مهر یک کارخانه به عنوان ضمانت در پشت یک چک

2- فروش مال غیر

متهم، مهر یک کارخانه را پشت چکی زده بود که مهر جعلی بود و نظر کارشناس پرونده هم جعلیت را تایید کرده بود.

بحث فروش مال غیر مربوط به یک قرارداد آپارتمانی بود که متهم در ازای اون قرارداد، چک فوق را به من داده بود.

در بحث حقوقی، رای قطعی مبنی بر تبدیل تعهد از قرارداد به چک صادر شده بود.

در رابطه با قراردادی که در آن فروش مال غیر شده بود، دادگاه رای داد که تبدیل تعهد صورت گرفته و باید پیگیر چک باشم.

در رابطه با بحث جعل مهر، علیرغم نظر کارشناس و تفاوت فاحش شکل ظاهری مهر اصلی و جعلی، دادگاه رای داد که جعلیت مهر احراز نشده و در تجدیدنظر بدون در نظر گرفتن لایحه اعتراضی من و بدون پرداختن به موضوع، همان حکم بدوی را تایید و قطعی شد.

حال سوال این است که:

1- آیا می توان بابت جعل مهر کارخانه و با استناد به نظر کارشناس و عدم توجه قاضی به ادله، درخواست ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری کرد؟

2- الان مشخص شده، چکی که با آن تبدیل تعهد انجام شده بوده، از اساس جعلی است (عدم تطابق امضای صادر کننده با امضای چک). با توجه به اینکه امکان اعاده دادرسی تبدیل تعهد حقوقی وجود دارد، آیا من باید صبر کنم تا رای نهایی ابطال تبدیل تعهد صادر شود و بعد برای این بخش از رای کیفری درخواست ماده 477 قانون فوق کنم؟

3- آیا برای این دو بخش می توان به صورت جداگانه درخواست ماده 477 قانون ذکرشده را کرد یا باید صبر کنم تا رای ابطال تبدیل تعهد صادر شود و بعد هر دو بخش را با هم درخواست دهم؟

متشکرم.

امتیاز شما به مطلب    
      لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=67202
      خدمات حفوقی وکیل مرادی
      وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
      مدیر

با درود

1– اعاده دادرسی به علت جعل سند و استفاده از سند مجعول باید مسبوق به اثبات هر یک از این دو جرم در دادگاه کیفری و صدور حکم قطعی نسبت به آن ها باشد والا قابل ترتیب اثر نیست.

2- پیشنهاد اکید آن است که، به جهت محدودیت های موجود در اعاده دادرسی فوق العاده و بفرض روی آوری خوش اقبالی به متقاضی، به علت پروسه طولانی آن، تا زمانی که امکان استفاده از اعاده دادرسی عادی وجود دارد، تمسک به نوع فوق العاده آن صورت نگیرد.

3- برای پاسخ دیگر بخش های سئوال به تاپیک های زیر مراجعه کنید:

اعاده دادرسی در جعل سند رسمی و استفاده از آن

اعاده دادرسی به علت استفاده از چک جعلی

امکان رسیدگی مجدد پرونده علیرغم صدور رأی قطعی از دادگاه تجدیدنظر

مقامات قبول کننده درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری

مسلمات فقه و شرع در جرائم رایانه ای و کلاهبرداری اینترنتی

امتیاز شما به مطلب    
        لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=67306
        خدمات حفوقی وکیل مرادی
      در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
      • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.

خانه انجمن های مشاوره حقوقی آیین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کیفری اعاده دادرسی از حکم دادگاه به علت جعل چک