تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی

خانه انجمن های مشاوره حقوقی قضاوت تخلفات انتظامی قضات تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینbehdad13
    مشارکت کننده

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگواران

بنده بخاطر اختلافات خانوادگی درگیر یک سری پرونده هستم که حقوقی و کیفری بهم مربوط هستند و متاسفانه در ۲ حوزه قضایی که حتی در یک استان نیستند. بعد از ۹ ماه دوندگی به همراه تحقیق در قوانین مربوطه، متوجه یکسری تخلفاتی شدم.

با اینکه قوانین تعریف شده بسیار وسیع هست و نمیشه موردی پیدا کرد که قانونی در موردش نباشه اما چندین موضوع رو یا من نتونستم به ماده‌ای مستند کنم یا اینکه تعریفی براش نبوده، البته امکان داره خود بنده جهل کرده باشم.

مثلاً طبق ماده 12 قانون حمایت خانواده زوجه در هر دو حوزه می‌تونه دادخواست بده اما زوج باید در حوزه قضایی خوانده (زوجه) دادخواهی بخواد.

نظربه اینکه زوجه توی ۹ ماه ۴ بار آدرس سامانه ثنا تغییر داده و دادخواست‌های من از شهری به شهر دیگه عدم صلاحیت می‌خوره و حداقل هر کدوم ۳ ماه معطل می‌مونن، چرا قانونی برای این ویرایش اتخاذ نشده؟

به صورت کیفری اگه موضوع نشر اکاذیب هم بشه عنوان کرد، تا به مرحله محکومیت برسه، دعاوی دیگه تموم شدن.

و یا مساله جدا زندگی کردن زوجین در ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی از چه طریقی قابل اثبات هست؟ به عبارتی زمانی که نه زوجه ناشزه شده و نه طلاقی صورت گرفته و نه حتی دعوایی مطرح شده، تعیین جدا بودن زوجین با چه اصولی بررسی می‌شه؟

البته این ماده حضانت مادر نسبت به فرزند رو اولویت عنوان کرده نه اینکه محق، اما به محض جدا بودن زوجین، امورات طفل به ایشون اختصاص داده می‌شه که اگه طرفم زرنگ باشه (مثل زوجه بنده) بدون حکم حضانت و بدون حتی مدرک شناسایی طفل از طریق دادسرا به بهانه طرح دعوای مطالبه نفقه طفل اقدام به ثبت نام در ثنا می‌کنه، وکالت الکترونیک منعقد می‌کنه و اموالی که بنام طفل ۵ ساله هست رو به دیگری انتقال میده.

حالا بیا ثابت کن که مادر مجرم هست، میگن خیر ایشون طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حاضن بوده و طبق ماده 6 قانون حمایت خانواده برای مطالبه نفقه میتونه ثبت نام کنه در ثنا بجای ولی قهری.

این‌ها از جمله باگ‌های قانونی هست که دست و پای منو بستن چه برسه به ۴۷ تخلفی که قضات داشتن اشاره کنم.

۲۲ پرونده حقوقی و کیفری مطرح شده که یکی از یکی ناحق تر، بطوری که دو قاضی خانواده دو حوزه منو به هم دیگه پاس میدن برای معطل کردن و در کمال تاسف الان تو روم می‌گن و می‌خندن به ناحقی که می‌کنن.

کاش بشه تظلم خواهی کرد، هرچقدر تلاش کردم فایده‌ای نداشته.

و اما سوال اصلیم که مربوط به بخش تخلفات قضات هست، چرا نباید اثبات تخلف قاضی در پرونده تاثیر نداشته باشه درصورتی که تخلف جزئی در یک پرونده برای بنده به قیمت از دست دادن تمامی زحمات سال‌های عمرم بوده،

ضمناً ممنون می‌شم کسی صدای منو به گوش مسئولین مربوط برسونه.

امتیاز شما به مطلب    
      4.1/5 = (11 امتیاز)
      لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81341
      خدمات حفوقی وکیل مرادی
      وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
      مدیر

با درود

1- باید در نظر داشت، ماده 12 قانون حمایت خانواده مبتنی بر این فرض است که در خصوص زوجیت میان طرفین نکاح اختلافی نباشد والا صلاحیت تابع ماده 11 قانون آیین دادرسی مدنی است.

2- ملاک و مبنای صلاحیت مرجع قضایی تاریخ تقدم دادخواست است. بنابراین این که اعلام نمودید بعد از طرح دعوایی با تغییر محل اقامت، صلاحیت مرجع قضایی تغییر می یابد، قابل تأمل بوده و بدون اطلاع از پرونده ها و تصمیمات اتخاذ شده نمی توان نظری بیان نمود.

3- متأسفانه در پاره ای امور با خلاء قانونی مواجهه می باشیم که افراد مطلع از قانون می توانند از آن حهت منافع خود استفاده نمایند. چرایی وجود این چنین خلاءها به قانونگذار بر می گردد که نست به رفع آن اقدامی نمی کند!

4- حق اولویت مادر در حضانت فرزندان به شرح ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی و حق طرح دعوای مطالبه نفقه محجور در ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی را باید از ولایت قهری و تصرف در اموال و امور مالی فرد صغیر تفکیک نمود. در این ارتباط تاپیک

حضانت و قیمومت فرزندان توسط مادر در زمان حیات جد پدری

را مطالعه نمایید.

5- از شرایط سلبی شکایت انتظامی آن است که اثبات وقوع تخلف انتظامی قاضی تأثیری در پرونده دادرسی طرفین دعوی ندارد. شاید از علل آن بتوان عنوان نمود که موضوع حق تابع قانون ماهوی و رسیدگی به دعوی نیز تابع قانون آیین دادرسی مربوطه است و تنها در همان حدود می توان نسبت به اعتراض و نقض تصمیمات قضایی اقدام نمود. مضافاً بر این که، اگر در رهگذر عمل قاضی اعم از این که از نوع تخلف، جرم، تقصیر و اشتباه، زیانی به یکی از طرفین وارد شود، به جهت مسئولیت های سه گانه انتظامی، مدنی و کیفری قاضی، امکان طرح دعوی جبران آن وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به پست

شرایط شکلی شکایت انتظامی از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و آثار سلبی آن

و بر چسب «مسئولیت های قاضی» مراجعه کنید.

امتیاز شما به مطلب    
        لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81376
        خدمات حفوقی وکیل مرادی
        مشارکت کننده

با سلام و تشکر بابت راهنمایی ارزندتون

ببخشین در مورد جدا کردن امر حضانت مادر تا ۷ سالگی و ولایت قهری پدر:

من دقیقا منظورم همین جدا بودن هست، مشکل حضانت نیست. اگه ثبت امضای الکترونیک به هنگام ثبت نام طفل در سامانه ثنا فرایند حقوقی باشه، غیر از ولی قهری نباید کسی این کارو بتونه انجام بده یا اینکه قانون وکالت الکترونیک برای اطفال اصلاح بشه تا اگه زوجه به بهانه حاضن بودن و اختیاری که ماده ۶ حمایت خانواده بهش داده نتونه وکالت الکترونیک از جانب طفل برای وکلای دادگستری اعطا کنه

فرآیند ساده‌ای بنظر نمیاد؟ ثبت نام به بهانه مطالبه نفقه اما در اصل اعطای وکالت به وکیل دادگستری جهت انجام هرگونه عمل حقوقی از جانب طفل. این نقض آشکار حق ولایت نیست؟ حتی از جانب وکیل

امتیاز شما به مطلب    
          لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81393
          خدمات حفوقی وکیل مرادی
          مشارکت کننده

قسمت اول رو یادم رفت اعلام کنم

ملاک صلاحیت دادخواست منوط به زمان طرح هست درسته؟ اول اینکه هنوز نمی‌تونم دلیلی بر اینکه دستور موقت استرداد طفل چرا به شوری ارجاع شده پیدا کنم، دوم اینکه بعد معطلی در شوری و اومدن به شعبه حقوقی (شعبه خانواده در حوزه قضایی وجود نداره و صلاحیت با حقوقی هست) در حالی که آدرس خوانده در زمان طرح درخواست دستور موقت همان مقر درحال رسیدگی هست، چجوری فقط با ادعای وکیل خوانده مبنی بر سکونت موکل در شهر دیگر به استناد آدرس ثنای دادخواست مطالبه مهریه، قاضی شعبه در انشای رای به عدم صلاحیت محلی طبق ادعای وکیل خوانده و اذعان خواهان! قرار صادر نموده (اذعانی نکردم و اتفاقا اعتراض کردم به این عدم رسیدگی و با گرفتن برگه اظهارات به دست خط خودم نوشته و درخواست تامین دلیل محل سکونت زوجه نمودم)

جالب اینکه در همون هفته تجدید نظرخواهی از پرونده مطالبه نفقه زوجه اومد به همون شعبه در حالی که آدرس زوجه (تجدید نظرخوانده) و من (تجدید نظرخواه) مربوط به شهر دیگری بود اما قبول نکردن و حتی با وجود صادر شدن حکم تمکین، تجدید نظرخواهی رو رد کردن و یا اینکه بنده درخواست صدور نیابت قضایی ملاقات طفل به استناد آدرس هر ۳ نفر به شهر خودم نمودم که قاضی مربوطه رد کرده و دلیلش رو سکونت واقعی زوجه در اون شهر اعلام نمودن در نفقه طفل هم رای شوری بصورت زیر دادخواست خانم … به ولایت از فرزند مشترک بنام … فرزند آقای … وارد بوده و … اینم یک نمونه دیگه از نقض حقوق ولایت قهری درحالی که با توجه به خواهان بودن طفل خوانده بودن بنده و نمایندگی زوجه نسبت به طفل بنظر باید این جوری انشا می شد:

دادخواست آقای (طفل) با نمایندگی خانم (زوجه) به طرفیت زوج مبنی بر مطالبه نفقه طبق ماده ۶ حمایت خانوده و ۳۳ مورد دیگه همانند این!

این‌ موارد با توجه به اینکه در شهر دیگری بوده و مستلزم زمان و هزینه جهت عدالت خواهی هستن، که عدالت خواهی هم پاسخ گو نشد و رای‌ها تایید شد با شکایت علیه قاضی که ضمانت اصلاح رای نداره (نفقه طفل بکنار چون دِین هست) قابل جبران هست؟

و اینکه با توجه به ماده ۶ حمایت خانواده که میگه ابتدا ضرورت مورد بررسی قرار گیرد، منظور مگه موضوع حضانت نیست؟ چرا هنوز بعد از تموم شدن دادخواست‌های قابل طرح در مورد حضانت تصمیمی متخذ نشده؟ در حالی که زوجه به عللی مشخص فاقد صلاحیت هست اما رسیدگی واقعا جانب دارانه هستن چرا که حسب ماده ۴۲ حمایت خانواده، حتی مادر حضانتم داشته باشه حق خارج کردن طفل از شهر محل سکونت رو نداره مگر به حکم قانون ایشون حضانت ندارن حکم قانون رو چجوری داشته باشن؟

طفل رو با وجود محکومیت به ملاقات، هیچ موقع نیاورن ببینم، ۹ ماهه حتی نزاشتن بصورت تلفنی صحبت کنم، کاملا از مکان و نوع نگهداری طفل بی‌خبرم، با وجود جرایمی مثل سرقت و تخریب و تهدید و فروش مال غیر سر زده از طرفین هم تنها ۴ دادخواست از جانب من طرح شده که یکی تمکین یکی ملاقات و دوتا حضانت هست مهریه هم پرداخت شده، اما هنوزم با وجود بردن جهازیه دادخواست استرداد چهارم هم ارائه شد، واقعا باید طفل رو به فشار روانی که ایجاد می‌کنن بفروشم؟

امتیاز شما به مطلب    
            لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81402
            خدمات حفوقی وکیل مرادی
            مدیر

درود

در خصوص بخش اول توضیحات شما، از آنجایی که مادر طفل در حدود ماده 6 قانون حمایت خانواده تنها حق طرح دعوی مطالبه نفقه را دارد، می تواند این حق را رأساً یا به حکم ماده 662 قانون مدنی از طریق وکیل دادگستری اعمال کند.

با توحه به حکم قانونی بیان شده، متأسفانه متوجه محدودیت بیان شده در خصوص ثبت امضاء الکترونیک و … نشدم. همچنین اعلام نظر نسبت به وکالت نامه تنظیمی مادر طفل و وکیل ایشان که آیا خارج از حق فوق بوده یا خیر، امر موضوعی است که نیازمند ملاحظه سند، بررسی و اعلام نظر است.

بخش دوم توضیحات شما حاوی پرسش های جدیدی است که مرتبط با تاپیک حاضر «تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی» نیست. بنابراین باید سئوالات متعدد خود را به چند بخش تبدیل کرده و با بازکردن تاپیک جدید در انجمن مربوطه، مطرح کنید. به عنوان نمونه، این که آیا شورای حل اختلاف حق صدور دستور موفت دارد یا خیر و یا سئوالات مربوط به عدم صلاحیت دادگاه خانواده و …

توصیه می شود پیش تر «ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره حقوقی» را بدقت مطالعه نمایید.

امتیاز شما به مطلب    
              لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81403
              خدمات حفوقی وکیل مرادی
              مشارکت کننده

ممنون از حوصله ای که بخرج میدین

چشم بنده رعایت موضوع میکنم و واقعا معذرت میخوام بابت عدم رعایت ضوابط طرح پرسش

در خصوص این بخش از پاسخ شما مطمئناً مشکل از توضیحات بندس که نمیتونم منظورمو برسونم

” با توحه به حکم قانونی بیان شده، متأسفانه متوجه محدودیت بیان شده در خصوص ثبت امضاء الکترونیک و … نشدم. همچنین اعلام نظر نسبت به وکالت نامه تنظیمی مادر طفل و وکیل ایشان که آیا خارج از حق فوق بوده یا خیر، امر موضوعی است که نیازمند ملاحظه سند، بررسی و اعلام نظر است.”

موضوع رو ابتدا از حصر حضانت آزاد کنم بهتر متوجه میشین.

طفل صغیر به دست شخص ثالث در سامانه ثنا ثبت نام شده. شخص ثالث شماره همراه خودش رو برای دریافت پیامک سامانه ارائه داده. وکالت نامه الکترونیک توسط وکیل جهت وکالت برای طفل تنظیم شده، کد ارسالی برای امضای الکترونیک وکالتنامه به شماره همراه شخص ثالث آمده و در اختیار وکیل قرار داده.

وکیل با وکالت اخذ شده اقداماتی مثل تنظیم استشهادیه به وکالت از طفل، ابطال و دریافت مجدد کارت حساب بانکی طفل، تنظیم قرارداد مربوط به اموال غیر منقولی که طفل مالک مشاع آن هستش و …

شخص ثالث گفته شده همان مادر طفل هستش.

آیا نظر به ماده 6 حمایت خانواده که مادر طفل حق مطالبه نفقه اولاد رو داره، بدون اینکه ادعای ضرورت (حضانت) مشخص بشه؟

اگه جواب مثبت هست، می تونه طفل رو به بهانه ارائه دادخواست مطالبه نفقه از جانب مادر، در سامانه ثنا ثبت نام کنه؟

جواب این سوال رو بفرمایین من مابقیشو که مربوط به معامله فضولی یا خیانت در امانت و یا سو استفاده از ضعف نفس میشه رو در تاپیک مربوطه میپرسم. چون هر شکایتی می کنم مادر به استناد این ماده تبرئه میشه و  وکیل به استناد قوانین امضای وکالت الکترونیک تبرئه میشه برای همین کار بجایی نمیرسه

یک دنیا از لطفتون ممنونم.

امتیاز شما به مطلب    
                لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81414
                خدمات حفوقی وکیل مرادی
                مدیر

با درود

پرسش های اخیر شما عبارت الآخری پرسش های پیشین مطرح شده است که پاسخ قبل بنده متضمن پاسخ به آن ها نیز می باشد.

امتیاز شما به مطلب    
                  لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=81432
                  خدمات حفوقی وکیل مرادی
                در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
                • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.

خانه انجمن های مشاوره حقوقی قضاوت تخلفات انتظامی قضات تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی