خانه › انجمن مشاوره حقوقی › آیین دادرسی کیفری › تجدیدنظرخواهی کیفری › اعتراض به رأی در شعبه عالی تجدید نظر تعزیرات حکومتی
برچسب ها: تخلف قاضی تعزیرات حکومتی, شکایت از قاضی تعزیرات حکومتی, ماده 23 آیین نامه سازمان تعزیرات حکومتی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 8 ماه، 1 هفته پیش بدست
کیانوش جاودانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
2023/08/06 در 14:26 #95583
سلام. بنده طی شکایت شاکی مبنی بر تقلب در فروش در دادگاه تجدید نظر تعزیرات محکوم به پرداخت خسارات شدم در صورتی که در دادگاه بدوی تعزیرات تبرعه شده بودم. استناد دادگاه بدوی به رای کارشناس رسمی دادگستری که صراحتا اعلام کرده بودن تخلف صنفی از جانب اینجانب مبنی بر کم فروشی، گرانفروشی و تقلب صورت نگرفته است، می باشد و مبنای رای دادگاه تجدید نظر متاسفانه رای کارشناس اتحادیه می باشد که بنده به رای کارشناس اتحادیه اعتراض کردم و کارشناس دادگستری بر عدم تخلف صنفی من رای دادند و من برحسب ماده 23 قانون تعزیرات حکومتی به رای تجدید نظر اعتراض کردم و پرونده جهت رسیدگی به شعبه عالی تجدید نظر ارسال شد.
سوال من از شما اینه، زمان رسیدگی در شعبه عالی تجدید نظر چه مدت می باشد و آیا قضات رسیدگی کننده در شعبه عالی تجدید نظر به همین بی دقتی به پرونده ها رسیدگی می کنند؟؟
و با توجه به اینکه آرای صادر شده در تعزیرات قابل رسیدگی در دیوان نمی باشد آیا امکان اعتراض به آرای صادر شده از دادگاه عالی تجدید نظر تعزیرات در دیوان وجود دارد؟؟
و آیا امکان شکایت از قاضی شعبه تجدید نظر تعزیرات وجود دارد؟؟ آیا امکان جلوگیری از اجرای حکم وجود دارد؟؟
لینک کوتاه نوشته https://ghazavatonline.ir/?p=95583 2024/12/02 در 21:45 #97656با سلام
پاسخ سئوالات شما بشرح زیر است
1-مدت زمان رسیدگی پرونده در شعبه عالی تجدید نظر تعزیرات خکومتی بستگی به تراکم کاری آن شعبه دارد که با لحاظ کثرت پرونده ها نباید انتظار مدت کوتاه داشت.
2-اصل بر رسیدگی پرونده با دقت نظر است.
3-با توجه به این که اعتراض به احکام قطعی شعبه بدوی و یا تجدیدنظر تعزیرات حکومتی که به موجب «تبصره الحاقی 1374/6/11 تصمیم نمایندگان ویژه رییس جمهور در ستاد پشتیبانی برنامه تنظیم بازار» صورت می گیرد نوعی اعاده دادرسی فوق العاده محسوب می شود، به صراحت قسمت اخیر این تبصره رأی صادره قطعی است.
4-مستندی در خصوص رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای شعب عالی تجدیدنظر تعزیرات حکومتی بدست نیامده است. در همین ارتباط مطالعه «مرجع رسیدگی به تخلفات و اتهامات اعضای شعب سازمان تعزیرات رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز (رأی وحدت رویه 762)» پیشنهاد می شود.
5-هر چند در قسمت اخیر تبصره فوق آمده «… اقدامات موضوع اين تبصره مانع اجراي حكم تجديد نظر خواسته نخواهد بود….» ولی در گذشته مواردی مشاهده شد که با دستور وزیر دادگستری تا زمان رسیدگی به پرونده در شعبه عالی اجرا حکم متوقف شد.
لینک کوتاه نوشته https://ghazavatonline.ir/?p=97656 -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.