خانه › انجمن مشاوره حقوقی › آیین دادرسی کیفری › ادله اثبات دعوای کیفری › ضمانت اجرای عدم همکاری متهم در اجرای قرار کارشناسی
برچسب ها: احضار متهم برای کارشناسی, احضار متهم به عنوان مطلع, جلب متهم, خروج کارشناسی از اعداد دلایل, ضمانت اجرای پرداخت نکردن هزینه کارشناسی, ضمانت اجرای فراهم نکردن موجبات کارشناسی, عدم پرداخت هزینه کارشناسی, عدم همکاری در اجرای قرار کارشناسی, عدم همکاری متهم در اجرای قرار کارشناسی, فراهم کردن موجبات قرار کارشناسی, کارشناسی استفاده از سند مجعول, کارشناسی جعل سند, کارشناسی در امور کیفری, ماده ۲۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری, ممانعت از اجرای قرار کارشناسی
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 12 ماه پیش بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
2019/07/28 در 23:56 #43491
با سلام
سال گذشته ابلاغی از دادگاه شهرستان اقلید برای بنده اومد که پس از مراجعه به دادگاه متوجه شدم شخصی در سال ۱۳۹۴ با خودروی جیپ اقدام به حمل مواد مخدر کرده و در شهرستان اقلید پلیس خودرو را متوقف کرده و راننده متواری گشته است.مالک خودرو به تازگی بعد از ۳ سال از توقیف خودرو ادعا نموده که در آن زمان خودرو را به صورت قولنامه به اینجانب فروخته است، در صورتی که بنده اصلاً چنین خودرویی نداشته و ایشان را نمی شناسم و قولنامه ای امضا نکرده و ندیده ام و مشخصات درج شده در قولنامه به جز آدرس محل سکونت که غلط و مربوط به شهر دیگری است و شماره موبایل مربوط به من است، متعلق به من نوبده و امضا در قولنامه هم امضا من نیست و امضا بنده در قولنامه جعل گردیده است.
مالک خودرو ادعا کرده که سال ۱۳۹۴ ماشین را بصورت قولنامه دستی با حضور ۳ شاهد به بنده فروخته و پول آن را که ۹ میلیون تومان بوده نقدی دریافت کرده است.
قولنامه موجود بصورت دستی نوشته شده و کاربنی می باشد و نسخه اصلی نمی باشد که وکیل ایشان برابر اصل کرده و هنوز اصل قولنامه مشاهده یا تحویل دادگاه نشده است و ادعا کردند که نسخه اصلی تحویل خریدار گردیده است.
در جلسه مواجهه حضوری، متهم اصلی به همراه دو شاهد دیگر – که در قولنامه امضا کرده بودند- حاضر و متهم اظهار نمود که خریدار مدرک شناسایی جهت قولنامه فقط کپی شناسنامه به همراه داشته است.
در خصوص شهود که یکی از آنها دوست متهم بود، اعلام نمود که من در هنگام معامله حضور نداشتم و در پایان معامله فقط برای امضا کردن قولنامه حاضر شدم و فرد خریدار را یک نظر دیده و در حال حاضر یادم نمی آید و فکر نمی کنم که ایشان بوده باشد.
در خصوص شاهد دوم که پدر متهم بود، اعلام نمود که فراموشی دارد و چیزی یادش نیست و بنده را نمی شناسد.
در آخر خود متهم اعلام نمود که ایشان نبوده است.
درپایان جلسه نیز در خصوص پیگیری یا اقدام له شکایت از قاضی پرونده سوال نمودم که گفتند نیازی نیست و شما به عنوان مطلع احضار شدید.
حال پس از گذشت یکسال، مجدداً از احضاریه از شعبه دیگر بازپرسی دادسرای عمومی همان شهرستان، ابلاغ به عنوان فراهم سازی موجبات کارشناسی و پرداخت سیصد هزار تومان هزینه کارشناسی می باشد و در پرونده به عنوان متهم میباشم با توضیحاتی که درخصوص پرونده در شعبه اول ارائه گردید، دلیل ابلاغ از شعبه دوم چیست!؟
ابلاغیه به عنوان فراهم سازی موجبات مدارک می باشد، در صورت مراجعه آیا امکان جلب هست؟
لینک کوتاه https://ghazavatonline.ir/?p=43491 وکیل مرادی 2019/07/29 در 14:44 #43573با درود
با توجه به پرسش های قبلی شما در بخش دیدگاه پست « فایل صوتی صلاحیت محلی دادسرای عمومی و انقلاب در قانون آیین دادرسی کیفری (قسمت اول)، دکتر علی خالقی» و پاسخ های ارائه شده از سوی مدیر محترم سایت و اینحانب به هر یک و آنچه در سئوال حاضر بیان نمودید، به نظر می رسد پرونده حاضر همان پرونده سابق باشد که به شعبه دیگر آن دادسرا ارجاع گردیده است.
شعبه جدید با توجه به دفاعیات سابق شما به عنوان مطلع و جهت تعیین صحت و سقم آن، موضوع را به کارشناسی ارجاع و دستور پرداخت هزینه کارشناسی و فراهم کردن موجبات آن به شما اخطار نمود که چنانچه اجابت نکنید،حسب رویه قضایی، کارشناسی از اعداد دلایل شما خارج خواهدشد.
به اعتقاد نظر می رسد که، در پرونده هایی مشابه پرونده شما که اصل سند موضوع کارشناسی وجود ندارد، ارجاع موضوع به کارشناسی فاقد اثر بخشی لازم برای تعیین اصالت یا جعلیت سند و انتساب یا عدم انتساب امضاء به شما است. در همین پیوند، مطالعه نظریات مشورتی در پست «حکم جعل در فتوکپی سند رسمی و عادی مصدق و غیرمصدق در آینه نظریات مشورتی اداره حقوقی» و پرسش کاربران و پاسخ های اعضای تیم قضاوت آنلاین به هریک در بخش دیدگاه پست مزبور، مفید خواهدبود.
همچنین قاضی شعبه می توانست موضوع را به جای ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری که مستلزم بار مالی برای طرف متقاضی آن است، موضوع را به احدی از کارشناسان مرکز تشخیص هویت آگاهی محل ارجاع داده تا به صورت رایگان نسبت به انجام کارشناسی اقدام نماید.
پیشنهاد می شود با مراجعه به شعبه مربوطه درخواست نمایید تا موضوع را به جای ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری، با همان قرار به احدی از کارشناسان مرکز ذکرشده ارجاع تا به این طریق دیگر نیازی به پرداخت هزینه کارشناسی از سوی شما نباشد.
در هر حال، با توجه به مقررات «ماده ۲۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری» حضور شما منجر به جلبتان نخواهدبود.
لینک کوتاه https://ghazavatonline.ir/?p=43573 وکیل مرادی 2019/08/09 در 18:39 #44209با سلام و احترام
خدمت استاد گرانقدر جناب مرادی
در ادامه پرسش قبل از حضرتعالی سوالی دارم.
قبلاً در پرونده به عنوان مطلع احضار شدم، جواب منفی بود.
سوال بنده این مورد می باشد که، آیا الآن با توجه به ارسال پرونده به بازپرسی، می توانم نسبت به فرد مورد نظر شکایتی انجام دهم که مشخصات بنده را چگونه در قولنامه ذکر و همچنین در خصوص هزینه های که متحمل شدم انجام دهم؟
با سپاسلینک کوتاه https://ghazavatonline.ir/?p=44209 وکیل مرادی 2019/08/09 در 21:26 #44242با درود
حسب مورد می توانید تحت عناوین جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.
بیشتر بدانید: خسارت ناشی از جرم در حقوق ایران به همراه پرسش و پاسخ، دکتر باقر شاملو بابت خساراتی که از طریق ارتکاب جرائم مزبور به شما وارد شد نیز، می توانید همزمان اقدام به تقدیم دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرائم ذکرشده را نمایید تا در صورت اثبات شکایت و ارائه دلایل ورود خسارت، به این دعوای حقوقی شما نیز در دادگاه کیفری رسیدگی و حکم صادر شود.
لینک کوتاه https://ghazavatonline.ir/?p=44242 وکیل مرادی -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.