مجازات جرم نگهداری اسلحه شکاری 5 تیر

خانه انجمن های مشاوره حقوقی جرائم و مجازات ها دیگر جرائم مجازات جرم نگهداری اسلحه شکاری 5 تیر

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینMahdies
    مشارکت کننده

سلام

برادر همسرم به دلیل اختلاف خانوادگی و بحثی که با همسرم داشتم، گزارش وجود یک اسلحه شکاری 5 تیر را به نیروی انتظامی داده است.

بنده بعد از مطلع شدن از این موضوع شخصی، به کلانتری رفتم و گفتم اسلحه برای برادر خانم هست و پرونده ارجاع پیدا کرده به دادگاه امنیت تهران

لطفاً بفرمایید اگر بنده اقرار به مالک بودن اسلحه کنم، با چه شرایطی رو به رو می شوم؟

امتیاز شما به مطلب    
      3.4/5 = (21 امتیاز)
      لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=70974
      خدمات حفوقی وکیل مرادی
      وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
      مدیر

با درود

1- اقدام شما در انتساب جرم نگهداری اسلحه به بردار خانم، جرم افتراء محسوب شده و قابل تعقیب می باشد. در صورتی که ایشان شکایتی نکند، تحت تعقیب کیفری قرار نخواهید گرفت.

2- در صورتی که اعتراف به تعلق اسلحه به خود نمایید -که پیشنهاد ما نیز همین است- با توجه به تعریف سلاح شکاری در بند «ث» ماده 1 آیین نامه اجرایی قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز مصوب 8 دی 1392 هیأت وزیران و با عنایت به این که اعلام نظر دقیق در خصوص نوع سلاح و انطباق آن با تعاریف مذکور در ماده 1 آیین نامه فوق به موجب نظر کارشناسی وزارت دفاع و پشتیانی نیروهای مسلح صورت می گیرد که قاضی این نظر را اخذ و آنگاه مبادرت به تعیین مجازات می نماید، مع الوصف، با فرض این که سلاح موضوع سئوال از نوع شکاری مورد تأیید کارشناس باشد، مجازات آن بر اساس  ماده 6 قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز حسب مورد جزای نقدی ده میلیون تا بیست میلیون ریال یا حبس از نود و یک روز تا شش ماه است که تشخیص تعیین حبس یا جزای نقدی، با لحاظ محتویات پرونده، وضعیت و شرایط متهم و جهات دیگر با قاضی پرونده است.

امتیاز شما به مطلب    
        1/5 = (1 امتیاز)
        لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=71150
        خدمات حفوقی وکیل مرادی
      در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
      • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.

خانه انجمن های مشاوره حقوقی جرائم و مجازات ها دیگر جرائم مجازات جرم نگهداری اسلحه شکاری 5 تیر