نشت رطوبت طبقه بالایی به طبقه پایانی آپارتمان

خانه انجمن های مشاوره حقوقی حقوق مدنی تملک آپارتمان ها نشت رطوبت طبقه بالایی به طبقه پایانی آپارتمان

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینrr
    مشارکت کننده

سلام  عرض ادب وقت بخیر ببخشید

سئوالم دو سه قسمته

من مالک یک واحد از 12 واحد آپارتمان در طبقه سوم هستم و مادرم هم مالک 3 واحد در طبقه اول همین ساختمان

مدتیه سقف و دیواره بالکن واحد من نم زده از طرف نمای مشاع و طبقه بالا (چهارم)

از چند نفر بنا و متخصص پرسیدم گفتند به نمای مشاع که باران خوره و کف بالکن طبقه بالا عایقش خوب نیست، مربوطه.

با مدیر درمیان گذاشتم، توجهی به مسئله خسارت واحدم نمیکنه و می گوید من وظیفه ندارم  نما را بدم درستش کنن.

مالک واحد بالایی هم ساکن نیست، دست  مستاجره.  چند دفعه باهاشون درمیان گذاشتم  مالکش اصلا اقدامی برای تعمیر و عایقکاری  نمیکنه..

از مدیر کتبا خواستم بخاطر بیشتر نشدن خسارت جلسه بزاره  6 تا از 12 مالک ها که حودمون 4 تاش هستیم آماده حضور کردند ولی ایشون عمدا از تشکیل جلسه خودداری میکنه.

تخلف دیگه مدیر، با یک واحد دیگه یک قسمت از فضای  مشاع  را اشغال کرده که چرخ های بچه هاشونو گذاشنند و وقتی بهش گفتم  اینجا مشاعه باید چرخهاتونو در انباریتون بزارید با ادبیات زشت گفت که خانه خریدم که استفاده کنم, ضمن اینکه دخل و خرج ساختمان هم فقط در فروردین نشون داد.

سوال اولم- اکنون من چطوری میتونم مدیر و همسایه طبقه بالا مجاب کنم نمای مشاع و طبقه خودشونو تعمیر  کنند که دیگه آسیب و خسارت به واحد من نرسد؟

سوال دوم- آیا باز هم اظهار نامه لازمه با اینهمه جواب منفی که می دهند؟

بعد از طرح شکایت در شورای حل اختلاف، هزینه کارشناس،  هزینه تعمیرات نمای مشاع و بالکن طبقه بالا برعهده چه کسیه؟ و بعدش  مدیر  باید  از خودش خسارت بده یا کل 12 واحد و مادر من که 3 واحد داره ؟

سوال سوم- از چه طریقی مجابش کنیم در قسمت مشاع وسایل نگذارد، قانونی برای بازدارندگیش هست ؟

ممنون میشم  راهنمایی بفرمایید

با تشکر و احترام

امتیاز شما به مطلب    
      4.1/5 = (23 امتیاز)
      لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=87372
      خدمات حفوقی وکیل مرادی
      وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
      مدیر

درود

پیشنهاد می شود به کیفیت زیر اقدام نمایید:

بدواً درخواست (در عمل دادخواست) «تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس برای تعیین منشاء بروز خسارت و تقویم هزینه تعمیر و رفع عیب» را تقدیم شورای حل اختلاف محل وقوع ملک کنید تا عضو مجری قرار به محل مراجعه و از آن معاینه به عمل آورده و شرایط موجود را صورتجلسه نماید. همچنین کارشناس منتخب با مراجعه به محل و مشاهده مشاعات و ملک طبقه فوقانی و نیز ملک شما اعلام نماید که منشاء بروز خسارت چیست و تا چه حد مربوط به مشاعات ساختمان و واحد طبقه چهارم بوده و برای رفع عیب چه مبالغی هزینه به تاریخ روز کارشناسی نیاز است و سهم هر یک از مالکین بابت بخش مشاعی و مالک طبقه چهارم چه مبلغ است.

در صورتی که نتیجه به کیفیتی که در سئوال بیان نمودید باشد، با استناد به صورتجلسه معاینه محل و نظریه کارشناسی دعاوی زیر را مطرح کنید:

1- الزام کلیه مالکین به رفع منشاء ورود نم و رطوبت از بخش مشاعی ساختمان و واحد طبقه چهار به واحد شما

2- مطالبه مبلغ ریالی خسارات وارده به واحد خود بر مبنای نظریه کارشناسی و خسارت تأخیر تأدیه آن از تاریخ صدور حکم تا زمان پرداخت

3- مطالبه هزینه های انجام شده در پرونده تأمین دلیل از جمله هزینه کارشناسی صورت گرفته

4- خسارات دادرسی پرونده حاضر

در متن دادخواست توضیح دهید که مالک طبقه چهارم هم از جهت این که یکی از مالکین مشاعی ساختمان بوده و هم از جهت این که مالک طبقه چهارم می باشد، طرف دعوی قرار گرفته است تا در زمان صدور حکم از هر دو سمت محکوم شود.

دعوای را با توجه به مبلغ ریالی خسارت، بر حسب مورد در شورای حل اختلاف و یا دادگاه حقوقی محل طرح کنید.

در ارتباط با مطالبه مبلغ ریالی خسارات وارده به واحد خود، این حق برای شما وجود دارد که به جای مطالبه این مبالغ، درخواست الزام آنان به تعمیر واحد خود را بخواهید.

امتیاز شما به مطلب    
        لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=87667
        خدمات حفوقی وکیل مرادی
        آواتار حقوقی قضاوت آنلاینrr
        مشارکت کننده

خیلی خیلی ممنون از پاسختان

امتیاز شما به مطلب    
          لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=87726
          خدمات حفوقی وکیل مرادی
          آواتار حقوقی قضاوت آنلاینr119309429@gmail.com
          مشارکت کننده

سلام

وکالت با سند عادی اعتباز قانونی دارد.

راهنمایی نماید، ممنونم.

امتیاز شما به مطلب    
            لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=87735
            خدمات حفوقی وکیل مرادی
            لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            مدیرکل

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بند 6 ضواط طرح پرسش حقوقی در انجمن ها» در تاپیک حاضر مطرح گردید. برای پاسخگویی مدیران انجمن باید آن در تاپیک مستقل در «انجمن عقد وکالت» مطرح کنید.

لطفاً برای حفظ نظم مطالب «قوانین انجمن» را رعایت نمایید.

امتیاز شما به مطلب    
              لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=87775
              خدمات حفوقی وکیل مرادی
            در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
            • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.

خانه انجمن های مشاوره حقوقی حقوق مدنی تملک آپارتمان ها نشت رطوبت طبقه بالایی به طبقه پایانی آپارتمان