عدم رسیدگی پرونده قاچاق کالا تعزیرات حکومتی

خانه انجمن های مشاوره حقوقی جرائم و مجازات ها دیگر جرائم عدم رسیدگی پرونده قاچاق کالا تعزیرات حکومتی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    آواتار حقوقی قضاوت آنلاینM.naseri
    مشارکت کننده

سلام
      صاحب ماشین هستم، ماشینم دست راننده بوده و بنده هیچ گونه آگاهی نداشته ام ، در پرونده قاچاق کالا مجاز مشروط، همراه راننده فردی را به عنوان اسکورت معرفی کرده است و رئیس تعزیرات میگه تا اون نیاد حکم نمیدم ، تکلیف من چیست نزدیک ۴ ماهه ماشین خوابیده تو پارکینگ ، همچنین به گفته راننده هیچ ابلاغی رسمی هم به اسکورت به عنوان متهم نشده و به راننده میگن برو بیارش
      رئیس تعزیرات حکومتی میگه من به پرونده رسیدگی نمی کنم.

امتیاز شما به مطلب    
      لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=100119
      خدمات حفوقی وکیل مرادی
      ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
      مدیر

با سلام
        مطابق قانون آیین دادرسی کیفری دستور احضار و جلب متهم از وظایف مرجع قضایی یا شبه قضایی رسیدگی کننده به پرونده و اجرای دستور با ضابطین مربوطه است نه متهم پرونده.
        بنابراین در فرضی که اقامتگاه واقعی اسکورت به تعزیرات ارائه شده ولی با وصف آن قاضی تعزیرات نسبت به احضار و عنداللزوم جلب وی امتناع و رسیدگی به پرونده موکول به حاضر کردن او از سوی متهم دیگر می کند، عمل تحت شرابطی «تخلف انتظامی» محسوب و قابل تعقیب است.
        پیشنهاد می شود شرح مستندی از ماوقع خطاب به مدیر کل تعزیرات حکومتی استان نوشته و موضوع را پیگیری کنید.
        ضمنا برای مشاهده مجازات متهم می توانید به «ماده 18، ضبط کالا ماده 21 و شرایط ضبط خودرو به ماده 20 از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز» مراجعه کنید.

امتیاز شما به مطلب    
        2.7/5 = (3 امتیاز)
        لینک کوتاه مطلب     https://ghazavatonline.ir/?p=100134
        خدمات حفوقی وکیل مرادی
      در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
      • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.

خانه انجمن های مشاوره حقوقی جرائم و مجازات ها دیگر جرائم عدم رسیدگی پرونده قاچاق کالا تعزیرات حکومتی

برو واستاپ
      پشتیبان سایت و انجمن
      پشتیبان سایت و انجمن
      سلام
      چگونه می توانیم کمک‌تان کنیم؟